Skip to Navigation

 

 

Ovation Systems Company Overview

 

 

Ovation Systems

 

 

Ovation System ltd eshte nje shoqeri e specializuar ne projektimin, dizenjimin dhe prodhimin sistemeve digitale per trajtimin, kodifikimin dhe regjistrimin e imazhit kryesisht per qellime ushtarake dhe policore.

Ne  te 20 vitet e saj Ovation ka fituar nje reputacion te shkelqyer ne zhvillimin e aparateve per perdorim te veçante video. 

 

Regjistrimi Time-Lapse* me HDD te heqshem

AfterBurner Removable
AfterBurner Removable
 

Regjistrator AfterBurner Removable time lapse.

Regjistratori AfterBurner me  HDD  te heqshem ofron te njejtat sherbime dhe funksione sikurse edhe registratori  AfterBurner me  HDD fiks, por me avantazhin te perdori nje HDD me dimension 2.5” SATA .

 • Lejon nje  heqje te shpejte te hard diskut  per ta  lidhur me nje kompiuter tjeter
 • Kompresimi standart te imazhit  MPEG-2 qe ofron nje kualitet te shkelqyer dhe lehtesi te rishkimit  te materialit te regjistruar os playback
 • Modalitet regjistrimi ne kohe reale dhe time-lapse
 • Suporton nje disk SATA 2.5” me nje kapacitet deri ne 1 TB
 • Perdor  sistem mbajtes  Addonics Jupiter  
 • Ofron te njejtat sherbime dhe funksione sikurse edhe AfterBurner

 

 

*Time-lapse teknollogji eshte nje teknike kinematografike ne te cilin cdo fragment ose pamje eshte marre ne ne nje rend shume me te ulet se ajo ne te cilen do te jete shikuar(played back) Kur shikohet me shpetesi normale, koha  duket se kalon shume me shpejte dhe keshtu quhet lapsing.  Time-lapse photografi mund te quhet si nje e kundert e high speed photography.

Procesi qe normalisht do te dukej I avashte  per syrin njerezor, aq sa levizja levizja e diellit dhe yjeve ne qiell behet me I dukshem me kete teknike. Me nje regjistrator Time-laps  ju do te jinni ne gjendje te rrisni periudhen e video vzhgimit pe pas nevoje te ndryshoni CD njelloj sikurse edhe me nje  normal VCR.

 

MultiBurner- stacion masterizimi DVD
Ky aparat perdoret ne kombinim me AfterBurner duke lejuar te masterizohen ne sekuence ose ne menyre te njepasnjeshme shtate DVD pa qene e nevojshme te nderrosh disqet DVD ne menyre te perseritur

  • Peroret ne kombinim me me AfterBurner
  • Kursim kohe. Nuk kerkon operator gjate masterizimit
  • Ushqimi 12VDC – ideal per perdorim me bateri.

   

   

   

   

 
AfterBurner and MultiBurner
AfterBurner me MultiBurner

 

Regjistratore te miniaturizuar


FlashBack-2 covert video recorders
FlashBack-2
  FlashBack-2 regjistrator i miniaturizuar

Ky aparat perdor nje kompresim me standart profesional M-PEG-2 per regjistrim  audio e video me kualitet te larte ne nje memoria te jashteme Compact Flash.
Mbasi regjistrimi eshte mbaruar , karta mund te hiqet menjehere dhe mund te rishihet ne nje lexues memorie Card ose kompiuter personal

 • Regjistrator  video e audio MPEG-2 ne nje kuti kompakte dhe resistente
 • Regjistron ne nje  Flash Card te vetme ose dopie
 • Regjistron me kualitet te larte deri  ne 8 ore me nje karte dhe 16 ore me dopie Card
 • I lehte dhe rezisten dhe me asnje pjese te levizshme , operon me nje temperature deri ne  +65C°

 

FlashBack-3: Covert DVR i miniaturizuar


Me dimensionet e vogla dhe kompresimin me te fundit te imazhit video H.264/AVC dhe kapacitetin te transmetoje ne rrjetin IP, FlashBack-3 eshte zgjedhja me e drejte per aktivitet investigativ ku kerkohet nje perdorim i te gjitha ketyre cilesive 

 • Regjistrator dixhital kompakt me SD  dhe skede Ethernet
 • Skeda  Ethernet per transferim te imazhit video ne rrjetin IP (video streaming) eshte aftesia te shkarkoje file dhe ti konfiguroje ne distance
 • Mund te regjistroje dhe te transferoje video ne te njejten kohe
 • Slot per Memory Card SD te vetem ose dopio. Suporton karte SDme kapacitet te larte (SDHC)
 • Kompresion  video Advanced H.264/AVC – i njejti standart i perdorur nga  Blu-ray
 • Modalitet regjistrimi dhe transfer imi  imazhi ose fluksi ne menyre reale dhe time-laps
 • Porte USB per te shkarkuar lehtesisht filet e regjistruara
 • Opzionale:motion detectionose sensor levizjeje te inkoporuar me 16 zona
 

FlashBack-3 Single and Dual

FlashBack-3 single dhe Dual

 

 

 

 

Arkivues automatik te informacionit

Ovation PUMA

 

 

 

 

 

Ovation PUMA: Arkivues automatik i informacionit

Ovation PUMA S eshte nje sistem automatik regjistrimi qe ofron nje sistem arkivimi te video-audio dhe imazheve te regjistruara ne memorjet Card te levizshme dhe memorjeve USB
Dispositiv i thejsht dhe i lehte ne perori per arkivimin e imazheve, videove dhe audios nga Flash Card ne C Dose DVD.

 • trasferim Bit-per-bit te permbajtjes ne Card me verifikim te dhenash.
 • Kopie pune mun te krijohen lehte
 • Opsionale: Fshirja  komplete ose  mbishkrimi ne card mbas arkivimit
 • Respekton specifikimet e kerkuara nga l UK Home Office's ne lidhje me proçedurat e  mbi trajtimin e imazheve dixhitale.

 

Picture- ne -Picture / Video Quad

Micro-FourSight: Advance video quad 

FourSight dhe  micro-FourSight jane  sisteme te avancuara per ndarjen e formatit video (quad) qe lejojne nje maksimum te kater telekamerave te shikohen ne nje skermo duke bere keshtu shume te lehte perdorimin per qellime video vezhgimi.

 • Respekton specifikimet e UK Home Office's ne lidhje me procedurat per trajtimin e imazheve dixhitale.
 • Ne monitor mund te shfaqen deri ne kater imazhe njekohesisht
 • Mundesi zgjedhjeje midis 16 menyrave te ndryshme te konfigurimit te imazhit ne skermo
 • Kontroll i plote i te gjitha funksioneve te skermos (shkalla , pozicioni dhe mbivendosja)
 • Kanal up-date ne kohe reale dhe kualitet te larte
 • Ushqimi nga  6 a 24V DC dhe kosum te ulet
 • Mundesi kontrolli nepermjet portes  RS232/USB te trajtoje te gjitha fusione nepermjet kompiuterit  (opzionale)
 
FourSight and MicroFourSight

FourSight dhe microFourSight-2

 

Stabilizator Video

StableEye: sistem stabilizimi i imzhit ne kohe reale.

Perdor teknollogjine  me te fundit  ne procesorin e imazhit per te reduktuar levizjet e telekameres, duke i lene operatorit imazh te stabilizuar dhe te qarte.

  • Stabilizim imazhi si PAL ashtu edhe NTSC
  • Permireson rezultatin e aplikimit me sisteme te filmimit  me kamera me objektiv me fokal te larte.
  • Vepron qofte ne imazhe te drejtperdrejta ashtu edhe te regjistruara
  • Kompakt , hardware dhe i thjeshte per tu instaluar.
  • Mund te permiresoje edhe sherbimet ne lidhje direkte.
 
StableEyes
StableEyes

 

Kodifikuesit e Sinjalit Video

ViewLock-II
ViewLock-II
 

Viewlock II sistem i kodifikimit digital audio-video(Kriptim)
Eshte konsideruar sistem lider ne kodifikimin edixhital audio dhe video per sistemet  radiofrekuence ne perdorim per qellime investigative.

  • kodifikim digital (kriptim) dinamik (linje dinamike me nderprerje dhe rrotullim)
  • celsi i kodifikimt  256 bit
  • opzionale kanal i dyfishte kodifikimi per audio-video.
  • Kuti mbajtese e vogel, hermetike dhe solide.
  • Funksionim perfekt edhe ne kushtet e sinjalit te dobet.

 

Micro-Viewlock II Sistem ultra kompakt te kodifikimit digital video(kriptim)
Sistem i kodifikimit dixhital video(nderprerje dhe rrotullim linje) me i vogli ne bote. Ideal per mbrojtjen e informazionit per aresye te lidhjeve te rastesishme gjate veprimeve nga pale te treta.

  • Teresisht kompatibel me te gjithe serine e produkteve ViewlockII perfshin edhe funkasinet on line display dhe transferueshmerin e çelesave te kodifikimit
  • konsum shume i ulet (< 45mA a 12VDC)
  • disponi bel qofte ne kuti mbajtese metalike dhe ne skede per te lehtesuar perdorimin dhe integrimin ne sisteme te tjere.
  • Kamuflim perfekt
 

micro-ViewLock-II

Micro-ViewLock-II

 

 

Obscura
Obscura
 

Oscura-2 sistem baze i kodifikimit video (Scrambling)
Eshte nje sistem kodifikim me kosto te ulet i perber nga kodifikues dhe dekodifikues i imazhit video i disenjuar per tu aplikuar ne transmetimet video per te parandaluar inetceptimet aksidentale

 • Kosto e ulet influencon minimalisht ne kostot e instalimit
 • Kodifikim solid me scramblim (nderprejre tsatike me rotullim)
 • Çelsa kodifikimi me seleksionim
 • Konsum i ulet
 • Ideale per aplikime me ne sisteme me kerkese sigurie te nivelit te mesem ne transmetim

 


Espansori Video

Gemini-4
Gemini-4
 

Gemini-4 sistem espansioni  video
Eshet enje sistem multiplekser i avancuar qe lejon te dergosh deri ne 4 sinjale video indipendent ne te njejten linje video.

 • Transmeton deri ne 4 kanale video ne te njejten linje video
 • Up-date i shpejte i imazhit (fast field update rate)
 • I pershtatshem per cdo tip telekamere , dhe kompatibel me standartin NTSC e PAL 
 • I shkelqyer ne kombinim me sistemet e transmetimit radio.
 • Aparat i vogel, solid  dhe statik me ushqim te vazhdueshem DC, ideale per perdorim ne kamuflim
 • Funksion i avancuar  pamje-ne-pamje (opsional). Funksioni pamje-ne-pamje (PIP) lejon deri ne kater kamera te monitorohen duke perdorur nje ose dy pamje. Kjo pikture eshte e perdorshme vezhgim video ku eshte limituar numri i monitoreve TV.  Gjenden 16  menyra te ndryshme perfshire  display quad te ndryshem dhe te gjithe me side-by-side dhe pamje-ne-pamje displays.

 

 

micro-Gemini-2 sistem espansioni video i miniaturizuar
Eshte nje espanso i miniaturizuar i sinjalit video ideale per aplikimet ku kerkohet kamuflim

 • Lehtesi ne perdorim te kamere te dyte ne linjat video
 • Dimensioni i reduktuar  lehteson kamuflimin e tij
 • Konsum i ulet (130mA a 12VDC)
 • Up-date i shpejte i imazhit me 25/30 pamje per cdo kanal
 • Kompatibel me decoder Gemini-2 dhe Gemini-4
 • Kompatibel me trasmetuesit video analogjik dhe shume trasmetues dixhital COFDM
 
micro-Gemini-2
micro-Gemini-2


Vidéo Delay

DelayLine: Sistema per vonimin e imazhit video
Eshte nje sistem i thjeshte  me nje raport kualitet/kosto. Mund te jete i perdorur ne aplikimet ku eshte i nevojshem  nje memorie vazhdimit e rishkruar.Shembuj te ketij aplikimi jane regjisrimi i imazhit ne kohe qe qe vjen nje alarm dhe kohe per aktivizimin e regjistratorit, ose per te riprodhuar ne menyre te menjehershme ngjarjen ne ambiente televisive dhe CCTV

  • Vonim i i videos nga nje sekonde ne 1 minute
  • Kompatibel me sinjalin  PAL dhe NTSC
  • Ushqim me rryme te vazhduar dhe me nje aparat me kuti mbajtese te vogel dhe resistente.
  • Konsum i ulet – me pak se 150mA ne  12VDC
 
DelayLine
DelayLine

 

 

Due to continual product development Ovation Systems reserve the right to change specifications without notice. E&OE.